Використання міжнародного досвіду у сфері стратегічних комунікацій для протидії гібридним загрозам - Гриськов, Юрій Дмитрович; Hryskov, Yurii Dmytrovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета даної магістерської роботи полягає в тому, щоб на основі аналізу міжнародного досвіду у сфері стратегічних комунікацій розробити науково обґрунтовані рекомендації щодо вдосконалення державної політики України та посилення інституційної спроможності національної системи протидії гібридним загрозам.
Using international experience in the field of strategic communications to counter hybrid threats
Науковий керівник роботи: Білоконь Михайло Вячеславович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; стратегічні комунікації; міжнародний досвід; гібридні загрози