Організаційно-методичні засади складання та аудиту інтегрованої звітності підприємства - Шавріна, Юлія Віталіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування організаційно-методичних засад складання та аудиту інтегрованої звітності підприємства та розробка рекомендацій щодо їх удосконалення. Предметом дослідження є організаційно-методичні засади підготовки інтегрованої звітності та її незалежного запевнення. У роботі використано системний підхід та методи економічного аналізу, узагальнення і порівняння, вертикального та горизонтального аналізу, аналізу динаміки, графічний метод, метод експертних оцінок.
Науковий керівник: Розіт Тетяна Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; аудит інтегрованої звітності підприємства; методи економічного аналізу; міжнародні стандарти інтегрованої звітності; інтегрована звітність в Україні