Регіональні розбіжності у процесі демократизації українського суспільства з точки зору мультикультурної політики - Шаповаленко, М.В. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2011)
Стаття присвячена проблемі структурних чинників демократичних перетворень в умовах регіональних соціально-політичних особливостей в країні з точки зору мультикультурної політики.
Keywords: поділи; соціально-політичні розмежування; розколоте суспільство