Про створення лінгвосоціокультурного адаптаційного центру для іноземних громадян - Назиров, З.Ф.; Ушакова, Н.І.; Тростинська, О.М.; Копилова, О.В.; Назыров, З.Ф.; Ушакова, Н.И.; Тростинская, О.Н.; Копылова, Е.В.; Nazyrov, Z.F.; Ushakova, N.I.; Trostynska, O.M.; Kopylova, O.V. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2008)
У статті обґрунтовується необхідність створення центру лінгвосоціокультурної адаптації для іноземних громадян, аналізуються складові процесу адаптації, розглядаються основні напрямки роботи адаптаційного центру.
О СОЗДАНИИ ЛИНГВОСОЦИОКУЛЬТУРНОГО АДАПТАЦИОННОГО ЦЕНТРА ДЛЯ ИНОСТРАННЫХ ГРАЖДАН
Creation of the lingual-social-cultural centre for foreigners.
The necessity of creation of the lingualsocial-cultural adaptation centre for foreigners is substantiated in the article. The components of the adaptation process are analyzed. The main directions of the activity of the centre are considered.
Keywords: adaptation centre; lingualsocial-cultural adaptation; foreigners; адаптационный центр; лингвосоциокультурная адаптация; иностранные граждане; адаптаційний центр; лінгвосоціокультурна адаптація; іноземні громадяни