Символізація як засіб кодування рекламної ідеї - Терентьєва, Т.О. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Терентьєва Тетяна Олександрівна – студентка V курсу філологічного факультету (відділення журналістики) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Хавкіна Л. М.
Keywords: засіб кодування рекламної ідеї; символізація; рекламна ідея