Статистичний аналіз динаміки соціально-економічного стану Харківського регіону - Рожнов, М. Ю. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
У статті здійснено статистичний аналіз динаміки соціально-економічного стану Харківського регіону. Досліджено основні показники розвитку, зокрема сільське господарство, будівництво, споживчий ринок, рівень цін та зовнішньоекономічну діяльність. Виявлено ключові тенденції та проблеми розвитку регіону, а також визначено пріоритетні напрями покращення соціально-економічного стану.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; соціально-економічний розвиток; Харківський регіон; статистичний аналіз; індекси цін; інвестиції