Бухгалтерський облік : навчальний посібник - Соболєв, Володимир Михайлович; Косата, Інна Анатоліївна; Пономарьова, Тетяна Володимирівна; Розіт, Тетяна Володимирівна; Слюніна, Тетяна Леонідовна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2018)
У навчальному посібнику розкривається методологія бухгалтерського обліку основних господарських операцій з урахуванням вимог Положень (стандартів) бухгалтерського обліку та Плану рахунків бухгалтерського обліку. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, які вивчають «Бухгалтерський облік». Книга буде корисною також керівникам підприємств і організацій, підприємцям, бухгалтерам-практикам, всім, кого цікавить організація і методика бухгалтерського обліку.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бухгалтерський облік; облік активів; облік зобов`язань; документація; інвентаризація; методи бухгалтерського обліку