Специфіка розуміння демократичного концепту в інформаційну епоху - Авксентьєва, Т.Г. (My University, 2011)
Стаття присвячена питанням специфіки експлікації демократичного концепту в інформаційну епоху. Відзначається негативізм тенденції на пріоритет технології над аксіологією у духовно-практичному опануванні світу людиною.
Keywords: демократія; інформаційне суспільство; інституціонально-технологічні аспекти; аксіологія