Перші підручники у фондах ЦНБ Харківського університету : віртуальна книжкова виставка - Байрамова, Каріна Іванівна; Bairamova, Karina Ivanivna (Харків : Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2024)
“Перші підручники у фондах ЦНБ” - це перша віртуальна виставка із циклу, на якій представлені рідкісні та старовинні видання, що відображають історію університету та розвиток навчальної літератури. Цей захід важливий для популяризації історії української науки та освіти, а також для підкреслення ролі Харківського університету як одного з найстаріших і найважливіших навчальних закладів країни. На виставці представлена тільки невелика кількість документів з фонду бібліотеки.
Видання містять автографи та цензурні білети
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; підручники; перші підручники Харківського університету; підручники Харківського університету 1790-1900; 220 років від дня заснування Каразінського університету