Кіберспорт як феномен цифрової медіакультури - Тахтамишева, Катерина Олександрівна; Takhtamysheva, K. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційному магістерському проєкті досліджується історія розвитку кіберспорту та його місце у сучасній культурі, аналізується формування його образу у суспільстві та виявляються ключові фактори, що впливають на сприйняття кіберспорту у світі завдяки риториці медіа.

The qualifying work (innovative master's project) explores the history of the development of e-sports and its place in modern culture, analyzes the formation of its image in society and identifies the key factors that influence the perception of e-sports in the world through the rhetoric of the media.
Cybersport as a Phenomenon of Digital Media Culture
Науковий керівник: Стародубцева Лідія Володимирівна, доктор філософських наук, професор кафедри медіакомунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES; ЗМІ; кіберспорт; кіберспортивні заходи; медіа; eSports; eSports event; mass media