Фізик і художник Олександр Невгасимов - Глибицька, Світлана Борисівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Олександр Невгасимов – випускник фізичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (2014), молодший науковий співробітник Науково-дослідної частини Каразінського університету, інженер кафедри експериментальної фізики фізичного факультету, художник-аматор. Був мобілізований на військову службу в березні 2023 року. Загинув 30 липня 2023 р. під Бахмутом внаслідок наскрізного вогнепального поранення голови.
Keywords: HUMANITIES and RELIGION; Невгасимов Олександр Олегович (1992-2023); Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна (Каразінський університет); "небесний каразінець"; кафедра експериментальної фізики фізичного факультету Каразінського університету; каразінці, що загинули під час російсько-української війни