Сучасні умови розвитку менеджменту, орієнтованого на удосконалення бізнес-процесів - Остапенко, Мар’яна Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є дослідження сучасних умов розвитку менеджменту, орієнтованого на вдосконалення бізнес-процесів. Об’єктом дослідження є бізнес-процеси на виробничому підприємстві та прийняття рішень, які на них впливають. Предметом дослідження є різноманітні методи, моделі та інформаційні технології, які використовуються в сучасному менеджменті для підтримки прийняття управлінських рішень.
Modern conditions for the development of management focused on improving business processes
Керівник кваліфікаційної роботи: Самофалова Тетяна Олександрівна, доцент, доцент доцент кафедри економіки і менеджмента
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; менеджмент бізнес-процесів; business process management; бізнес-процеси; business processes; інноваційні технології; innovative technologies; менеджмент; management