Підвищення ефективності волонтерського руху у підготовці конкурентоспроможного фахівця - Зеленський, Марко Валерійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження – вивчити вплив потенціалу волонтерського руху на підготовку конкурентоспроможного фахівця. Об'єкт дослідження – волонтерський рух. Предмет дослідження – потенціал волонтерського руху у підготовці сучасних фахівців.
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджмента
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; волонтерський рух; volunteer movement; підготовка фахівців; training of specialists; компетенції; competencies; економічні умови; economic conditions; конкурентоспроможність; competitiveness