Удосконалення діяльності санаторію «Мармуровий палац» (м. Моршин, Львівська обл.) - Двойних, Олександра Валеріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета роботи: розробка рекомендацій для удосконалення діяльності готельно-оздоровчого комплексу «Санаторій «Мармуровий палац» (м. Моршин).

Development of recommendations for improving the activity of the hotel and health complex «Sanatorium «Marmurovy Palace» (Morshyn).
Improving the activities of «Marmurovyi palats» sanatorium (Morshyn, Lviv region)
Керівник роботи : Червоний Віталій Миколайович, кандидат технічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; заклади санаторно-курортні та оздоровчі; санаторій; послуги; розміщення; харчування; лікування та оздоровлення; spa-комплекс; swot-аналіз; sanatorium-resort and wellness facilities; sanatorium; services; accommodation; food; treatment and recovery; spa-complex; swot-analysis