Судьба библиотечного собрания профессора П. А. Безсонова - Боброва, М.И.; Каплин, А.; Bobrova, M.; Kaplin, A. (Київ : Видавництво Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського., 2013)
Стаття присвячена життю і діяльності професора Харківського університету Петра Олексійовича Безсонова. Значну увагу автори приділяють долі його унікальної книжкової колекції. The article is devoted of the professor of Kharkiv University P.A. Bezsonov life and activity. The story of his personal book collection is also considered.
The story of unique personal library of professor P. A. Bezsonov
Марина Боброва, зав. отделом ЦНБ Харьковского национального университета имени В. Н. Каразина. Александр Каплин, проф. кафедры историографии, источниковедения и археологии Харьковского национального университета имени В. Н. Каразина, д-р ист. наук.
Keywords: Безсонов П.О.; професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; особисті бібліотеки; Bezsonov P.A.; professor of V.N. Karazin Kharkiv National University; personal libraries