Актуальні проблеми світового господарства і міжнародних економічних відносин: методичні рекомендації до виконання курсової роботи (для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини»; другий (магістерський) рівень вищої освіти) - Голіков, А.П.; Касьян, С.А.; Черномаз, П.О. (Харків: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2017)
Видання містить загальні методичні рекомендації для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» щодо вибору теми дослідження, завдання, організації виконання, змісту, оформлення та захисту курсової роботи з дисципліни «Актуальні проблеми світового господарства і міжнародних економічних відносин».
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Структура, зміст і обсяг курсової роботи; Вимоги до оформлення курсової роботи; Етапи виконання курсової роботи; Критерії оцінювання курсової роботи; «Міжнародні економічні відносини»; курсова робота; методичні рекомендації для студентів