Стратегічні пріоритети європейської та світової політики: дипломатія, економіка, туризм : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції з нагоди міжнародного дня багатосторонності і дипломатії в ім’я миру та з нагоди 50-річчя підписання Гельсінського заключного акту, 24 квітня 2025 року, м. Харків [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції присвячені актуальним міжнародним проблемам. До збірника увійшли публікації, у яких розкриваються проблеми впливу російсько-української війни на європейську та світову політику, міжнародну безпеку, особливості двосторонньої та багатосторонньої дипломатії України в умовах війни. В центрі уваги постають проблеми світової економіки та повоєнної реконструкції України, вплив міжнародного туризму та інших транснаціональних акторів на міжнародну взаємодію.

The materials of the All-Ukrainian scientific and practical conference are devoted to current international problems. The materials includes publications that reveal the problems of the impact of the Russian-Ukrainian war on European and world politics, international security, and the peculiarities of Ukraine's bilateral and multilateral diplomacy in wartime conditions. The main focus is on researching problems of the world economy and the post-war reconstruction of Ukraine, the influence of international tourism and other transnational actors on international interaction.
Strategic priorities of European and world politics: diplomacy, economy, tourism : materials of the All-Ukrainian Scientific and Practical Conference on the occasion of the International Day of Multilateralism and Diplomacy in the Name of Peace and on the occasion of the 50th anniversary of the signing of the Helsinki Final Act, April 24, 2025, Kharkiv [Electronic resource]
Електронне видання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. Текст подається в авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; науково-практична конференція; публікації; багатостороння дипломатія; світова економіка; повоєнна реконструкція; scientific and practical conference; publications; multilateral diplomacy; world economy; post-war reconstruction