Іван Петрович Крип'якевич (140 років з дня народження) : віртуальна книжкова виставка - Лапко, Дмитро; Lapko, Dmytro (Харків : Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2026)
25 червня 2026 року виповнюється 140 років від дня народження Івана Крип’якевича (1886–1967) — видатного українського історика, джерелознавця, педагога, академіка, громадського діяча, одного з найавторитетніших дослідників історії України ХХ століття.
Представлені прижиттєві видання
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; історія України; Україна ХХ століття; українське джерелознавство; українські історики ХХ століття