Формування навичок командної роботи в здобувачів закладів загальної середньої освіти засобами інтерактивного навчання - Длубовський, Олег Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження: визначення закономірностей формування навичок командної роботи в учнів середньої школи засобами інтерактивного навчання.

Purpose of research: determination of patterns of formation of teamwork skills in high school students by means of interactive learning.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; командна робота; навички співпраці; здобувачі освіти; інтерактивне навчання; освітній процес; педагогічна взаємодія; методи навчання; загальна середня освіта; групова діяльність; комунікативні навички; teamwork; cooperation skills; students; interactive learning; educational process; pedagogical interaction; teaching methods; general secondary education; group activity; communication skills