Актуальні питання відкликання депутатів місцевих рад - Гільова, П.Г. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Гільова Поліна Геннадіївна – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: депутат; мандат; інститут відкликання депутата