Методичні рекомендації щодо виконання індивідуальних завдань з навчальної дисципліни «Менеджмент» - Кудінова, Марина Михайлівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2012)
Індивідуальне навчально-дослідне завдання – один з елементів самостійної роботи студентів, що спрямований на розширення знань студента щодо вивчаємої дисципліни, розвиток навиків пошуку необхідної інформації та її критичне осмислення. Метою індивідуального навчально-дослідного завдання є оволодіння навиками аналізу та оцінки сучасної економічної інформації з питань менеджменту. Суть індивідуального навчально-дослідного завдання полягає у наступному: студент повинен обрати з нижче означених періодичних видань одну статтю (2009-2011рр. випуску, не менше 0,4 д.а.): Актуальні проблеми економіки; Бізнес Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна Економіка України; Інші вітчизняні чи зарубіжні видання, що стосуються міжнародної економіки та менеджменту Структура ІНДЗ: Обрану статтю студент повинен рецензувати: розкрити актуальність інформації, деталізувати ключові думки автора (авторів), висловити власну обґрунтовану думку щодо основних положень роботи (згоден, незгоден, чому?). Індивідуальне навчально-дослідне завдання оформлюється в письмовій формі, має титульний лист, основний розділ (рецензію), у кінці роботи має знаходиться копія обраної для критичного аналізу статті.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; менеджмент; методичні рекомендації