Звіт 2014 рік [Харківське методичне об’єднання бібліотек внз] - Харківське методичне об’єднання бібліотек вищих навчальних закладів; Лазаренко, Н.І.; Журавльова, І.К. (Харків: ЦНБ ХНУ, 2015)
У складі Харківського зонального методичного об’єднання у 2014 році діяло 36 бібліотек державних вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації з сукупним фондом 23 151 885 документів. Бібліотеки обслужили всіма структурними підрозділами 955 368 користувачів, яким було видано 25 124 964 документ.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харківське методичне об’єднання бібліотек вищих навчальних закладів; історія бібліотек; Центральна наукова бібліотека; Харьковский университет; история библиотек; Kharkov University; Центральная научная библиотека