Рівень розвитку правової культури політичної еліти як фактор втілення принципу верховенства права в Україні - Передерій, О.С. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Передерій Олександр Сергійович – к.ю.н., доцент кафедри міжнародного права ХНУ імені В.Н. Каразіна
Keywords: поліція; Європейський Союз; Україна; Міністерство внутрішніх справ