Розробка комерційної політики компанії Novaline - Левін, Олександр Аркадійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи – розробка комерційної політики компанії «Novaline» з метою забезпечення покращення ефективності господарчої діяльності та досягнення стратегічних цілей. Об’єкт дослідження – господарча діяльність та комерційна політика компанії «Novaline». Предмет дослідження – теоретичні та методичні аспекти формування комерційної політики підприємства, методи, інструменти і засоби покращення ефективності комерційної діяльності підприємства.
Development of Commercial Policy of Novaline Company
Керівник роботи: Ковалевська Алла Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут "Каразинська школа бізнесу"
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; комерційна діяльність; commercial activity; управлінські технології; management technologies; ринкові умови; market conditions; менеджмент оргінізацій; management of organizations