Організація системи управління розвитком банківського бізнесу - Татьков, Владислав Олександрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є вивчення теоретичних аспектів та практичних особливостей організації системи управління розвитком банківського бізнесу з подальшим формуванням пропозицій щодо її вдосконалення для АТ КБ «Приватбанк». Встановлено сутність, основні різновиди та атрибути управління розвитком банківського бізнесу, досліджено особливості побудови та організації системи управління розвитком банківського бізнесу, надано загальну характеристику діяльності АТ КБ «Приват Банк», здійснено оцінку ефективності реалізації системи управління розвитком АТ КБ «ПриватБанк»; сформовано напрями вдосконалення системи управління розвитком АТ КБ «ПриватБанк», обгрунтовано впровадження автоматизації ключових бізнес-процесів у АТ КБ «ПриватБанк», запропоновано вдосконалення процедури контролінгу основних бізнес-процесів АТ КБ «ПриватБанк».
Науковий керівник : Даудова Галина Володимирівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри менеджменту, бізнесу та професійних комунікацій Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; банківський бізнес; система управління; оцінка ефективності; бізнес-процеси; контролінг; banking business; management system; performance assessment; business processes; controlling