Договір між батьками про місце проживання дитини - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Страйд-Плюс, 2013)
Під час розірвання шлюбу або окремого проживання подружжя, які мають спільних неповнолітніх дітей, часто виникає питання відносно визначення місця проживання дитини (дітей). Визначаючи місце проживання дитини, батьки здійснюють своє право на особисте виховання дитини, оскільки дитина, як правило, проживає з батьками чи одним з них.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE