Фізичне виховання : план-конспекти до секційних занять з футболу для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми здобуття освіти [Електронний ресурс] - Літовченко, В’ячеслав Юрійович; Litovchenco, Vyacheslav (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У даній роботі розроблені план-конспекти секційних занять з футболу для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» денної форми здобуття освіти всіх спеціальностей. Представлено плани тренувальних занять, що містять як загальнорозвиваючі вправи, так і спеціальні вправи для вдосконалення та відпрацювання техніки гри футболістів. Розглянуті основні правила гри в футбол та історичні аспекти.

In this work, a plan-summaries of sectional football classes for students of higher education of the "bachelor" degree of full-time education of all specialties have been developed. Plans of training classes are presented, which contain both general development exercises and special exercises for improving and working out the playing technique of football players. The main rules of the game of football and historical aspects are considered
Physical education : plan-summaries for sectional classes in football for higher education students of the first (bachelor's) level of full-time education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports; правила гри; футбол; види спорту; рухові якості; вправи; командна гра; м’яч; football; sports; movement qualities; exercises; team play; ball; rules of the game