Формування механізмів управління національною безпекою в точці біфуркації: український досвід гібридної війни - Телінкевич, Олександр Олегович; Telinkevych, Oleksandr Olehovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження полягає у визначенні шляхів удосконалення системи управління національною безпекою України в умовах гібридної війни та нестабільного міжнародного середовища.
Formation of national security management mechanisms at the bifurcation point: Ukrainian experience of hybrid warfare
Науковий керівник роботи: Білоконь Михайло Вячеславович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; формування механізмів; національна безпека; український досвід гібридної війни; гібридна війна