Обґрунтування бізнес-плану відкриття кафе здорового харчування - Ломовцева, Ксенія Андріївна; Lomovtseva, Kseniia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню особливостей складання та розробки бізнес-плану кафе здорового харчування «Портал». Проаналізовані теоретично-методичні аспекти розробки та обґрунтування бізнес-плану відкриття кафе здорового харчування «Портал». Розроблено бізнес-план закладу ресторанного господарства, а саме кафе здорового харчування та розрахована рентабельність продажів.

The qualification work is devoted to the study of the peculiarities of drawing up and developing a business plan for the healthy food cafe «Portal». The theoretical and methodological aspects of the development and substantiation of the business plan for opening a healthy food cafe «Portal» are analysed. A business plan for a restaurant business establishment, namely a healthy food cafe, has been developed and the profitability of sales has been calculated.
Justification of a business plan for opening a healthy food cafe
Керівник: Решетняк Олена Іванівна, доктор економічних наук, доцент, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бізнес-план; кафе; здорове харчування; розробка; обґрунтування; заклад харчування; кафе здорового харчування; ризики; конкурентоспроможність; концепція кафе; рентабельність; рентабельність продажів; business plan; cafe; healthy food; development; justification; eating establishment; healthy food cafe; competitiveness; risks; cafe concept; profitability; sales profitability