Особливості функціонування польської мережі міжнародних транспортних коридорів - Локтіонов, Володимир Віталійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є визначення сучасного стану розвитку мережі міжнародних транспортних коридорів Польщі.
Керівник : Ханова Олена В’ячеславівна, кандидат географічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Human geography, economic geography::Economic geography; міжнародні транспортні коридори; польська мережа міжнародних транспортних коридорів; транспортна інфраструктура Польщі; глобальна економіка; міжнародна торгівля; глобальні логістичні мережі; транзитний вузол; стратегічне положення Польщі; впровадження екологічно чистих транспортних технологій; розвиток сталого транспорту; польські логістичні компанії