До проблеми оформлення наукової роботи іноземними студентами - Петрушова, О.В.; Черненко, І.І.; Петрушова, О.В.; Черненко, И.И.; Petrushova, O.V.; Chernenko, I.I. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2009)
У статті розглядається проблема написання і оформлення письмової наукової роботи відповідно до сучасних норм і вимог на матеріалі методичних рекомендацій, які склали автори.
К проблеме оформления научной работы иностранными студентами
To a Problem of Scientific Work Preparation by Foreign Students
In this article the problem of writing and preparation of written scientific work according to modern standards and requirements on the material of the methodical recommendations made by authors is considered.
Keywords: written speech; preparation of scientific work; письменная речь; оформление научной работы; писемна мова; оформлення наукової робот