Просування бренду закладу готельно-ресторанної індустрії - Черних, Денис Костянтинович; Chernykh, D. K. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Розглянуто теоретичні основи просування бренду, поняття бренду та брендування, його складових. Визначені методи просування бренду в Інтернет-просторі із застосуванням цифрових технологій. В другому розділі проаналізована діяльність та надання готельних послуг компанією Reikartz Hotel Group, проаналізовані наявні бренди, стратегія управління мережами та готелями, визначено фінансові показники готелю та його потенціал до входження у топ-рейтинги. В третьому розділі обґрунтовані цифрові маркетингові технології для просування брендів та релевантні соціальні медіа. Одним з напрямів просування брендів є впровадження заходів корпоративної соціальної відповідальності.

The theoretical foundations of brand promotion, the concept of brand and branding, and its components are considered. Defined methods of brand promotion in the Internet space with the use of digital technologies. The second chapter analyzes the activity and provision of hotel services by Reikartz Hotel Group, analyzes existing brands, the strategy of managing networks and hotels, determines the financial indicators of the hotel and its potential to enter the top ratings. In the third chapter, digital marketing technologies for brand promotion and relevant social media are justified. One of the areas of brand promotion is the implementation of corporate social responsibility measures.
Рotel and restaurant industry brand зromotion
Керівник: Миколенко Олена Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; бренд; брендинг; бренд роботодавця; готельні мережі; готельні послуги; соціальні медіа; brand; branding; employer brand; hotel chains; hotel services; social media