Управління соціально-психологічним кліматом у колективі - Хрущ, Олеся Геннадіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Подальше розвинення України, як сильної держави та соціально орієнтованої системи господарювання зумовлює необхідність постійного удосконалення соціально-трудових відносин в ринковій системі, трансформацію соціальної сфери. Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення існуючих теоретичних аспектів та розробка методичних рекомендацій щодо удосконалення системи управління соціально-психологічним кліматом в колективі ПрАТ «ПІАСТРЕЛЛА». Об’єктом дослідження виступає процес удосконалення системи управління розвитком соціально-психологічного клімату в колективі. Предмет дослідження – моделі та методи управління соціально-психологічним кліматом трудового колективу ПрАТ «ПІАСТРЕЛЛА».
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; соціально-психологічний клімат у колективі; ПрАТ «Піастрелла»; управління соціально-психологічним кліматом у колективі