Організація і методика обліку, аналізу і аудиту витрат діяльності та собівартості реалізованої продукції на підприємстві - Сурма, Анастасія Максимівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Мета кваліфікаційної роботи магістра полягатиме в обґрунтуванні теоретичних засад обліку, аудиту та аналізу витрат та собівартості реалізованої продукції, а також в розробці рекомендацій із удосконалення 5 обліку та аудиту витрат діяльності та собівартості реалізованої продукції ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат». Предметом дослідження будуть виступати теоретичні та практичні засади бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту витрат. Об’єктом дослідження будуть виступати система бухгалтерського обліку, аудиту та аналізу ПАТ «ДМК».
Organization and methodology of accounting, analysis and audit of activity costs and the cost of products sold at the enterprise
Керівник: Косата Інна Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ефективність діяльності підприємства; efficiency of the enterprise; витрати підприємства; enterprise costs; собівартість продукції; production cost; облік витрат; cost accounting; аудит; audit