Від громадянського суспільства – до правової держави : міжнародна наукова Internet-конференція студентів та молодих вчених (12 ; 2016 ; Харків) : збірник тез доповідей - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2016)
Зважаючи на темпи життя, інформатизацію суспільства і дедалі зростаючу роль інформаційних технологій ХІ Міжнародна конференція молодих вчених та студентів «Від громадянського суспільства – до правової держави», що ініціована юридичним факультетом Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна відбувається у рамках Internet-заходу. З огляду на важливість заходу, спрямованого на пропаганду освіти та науки серед молоді, а також актуальність заявленої тематики, конференція сприятиме поглибленню досліджень проблем сучасної юридичної науки та становленню сучасного юриста з розвинутим самостійним мисленням, який здатен правильно аналізувати широке коло актуальних питань соціуму. Усі учасники наукового заходу та інші зацікавлені особи мають змогу безпосередньо спілкуватися з авторами розміщених публікацій за вказаними їх електронними адресами.
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE::Public law::Administrative law; LAW/JURISPRUDENCE::Procedural law; LAW/JURISPRUDENCE::Criminal law; LAW/JURISPRUDENCE::Financial law; LAW/JURISPRUDENCE::Private law; LAW/JURISPRUDENCE::Other law::Jurisprudence; LAW/JURISPRUDENCE::Other law::European law; Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Юридичний факультет; теорія держави і права; історія держави і права; історія політичних вчень; історія правових вчень; філософія права; конституційне право; муніципальне право; міжнародне право; право Європейського союзу; цивільне право; сімейне право; цивільне процесуальне право; кримінальне право; кримінальне процесуальне право; криміналістика; кримінологія; кримінально-виконавче право; адміністративне право; адміністративне процесуальне право; митне право; податкове право; трудове право; право соціального забезпечення; екологічне право; земельне право; аграрне право; фінансове право; банківське право; господарське право; право інтелектуальної власності; інформаційне право; проблеми протидії та стримування злочинності; національна безпека; регіональна безпека; міжнародна безпека