Україна у світових міжнародно-регіональних політичних та економічних процесах: всеукраїнська науково-практична конференція (2022 ; Харків) : матеріали. - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції присвячені актуальним міжнародним проблемам. До збірника увійшли публікації в яких досліджуються роль та місце України в міжнародних процесах, особливості двосторонньої та багатосторонньої взаємодії України з країнами Європи та світу, вплив російсько-української війни на сучасний стан міжнародних відносин, а також на розвиток світової економіки та міжнародного туризму
Keywords: міжнародні відносини; світова політика; дипломатія; Україна; російсько-українська війна; Європейська безпека; економіка; міжнародний туризм; туристична політика