Л. Добычин: маргинальная ментальность как основа творческой личности - Шеховцова, Т.А. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2006)
У статті розглядаються сучасні погляди на феномен маргінальності. Автор виявляє специфіку проявів маргінальної ментальності у фактах біографії, творчих настановах та художньому доробку Л. Добичина. The article deals with the modern conceptions of marginality. The author investigates the forms of biographical and artistic expression of L. Dobychyn's marginal mentality.
Keywords: Добычин; маргинальность; творческая личность