Великий потенціал маленького музею: Музей праць учених Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна - Березюк, Н.М. (Xарків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2014)
Музеї Харківського університету, здолавши економічну нестабільність, труднощі останніх десятиліть, вижили, збереглись і займають свою історичну усталену нішу в навчальній, науковій діяльності університету у процесі популяризації науки. Поряд із великими, відомими музеями ХНХ при Центральній науковій бібліотеці у складі музейного комплексу університету було створено Музей праць учених університету, який у 2012 р. відзначив своє 25-ліття Це єдиний такого роду музей у нашому місті в цілому й у вишах України зокрема.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; музеї Харківського університету; Музей праць учених університету; популяризація науки; история Харьковского университета; Харьковский университет; Kharkov University; the history of Kharkov University; Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна