Сучасні комп’ютерні термінологічні словники - Купріянов, Є.В. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2006)
В статье дана характеристика современных терминологических компьютерных словарей. The article deals with the characteristics of the modern terminological computer dictionaries.
Keywords: термінологічний словник; термінознавство; комп’ютерний словник