Теорія схем як інструмент дослідженя гумору в наративах крупних форм - Найдіна, Є.С. (My University, 2016)
Статтю присвячено дослідженню гумористичних фрагментів у наративах крупних форм. Для досягнення цієї мети використовуються основні положення Теорії схем, за допомогою якої аналізуються такі наративи.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Other Germanic languages::Germanic languages; наратив, схеми знань, сюжетний момент, теорія схем, фонові знання