Ділова комунікація в управлінні закладом освіти - Таможська, Ірина Володимирівна (Хмельницький : Хмельницький національний університет, 2025)
Висвітлено роль ділової комунікації в управлінні закладом освіти та визначено її основні характеристики. Наведено приклади завдань для практичної та самостійної роботи до модуля «Комунікативні технології в управлінні закладом освіти» навчальної дисципліни «Ділова комунікація в управлінні закладом освіти».
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; ділова комунікація; управління закладом освіти; система завдань