Модель інформаційно-сервісної системи обслуговування та ремонту авто - Голубов, Віталій Олександрович; Holubov, V. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Результатом кваліфікаційної роботи є модель сайту станції технічного обслуговування, де представлена інформація про роботу та попереднє виявлення несправності з метою покращення якості обслуговування та підвищення конкурентоспроможності цієї галузі.

The result of the qualification work is a model of the site of the technical service station, which presents information about the work and preliminary detection of malfunctions in order to improve the quality of service and increase the competitiveness of this industry.
Керівник: Лабенко Дмитро Петрович, доктор технічних наук, доцент, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; модель; XAMPP; JS; браузер; MAMP; СТО; PHP; MYSQL; VS code; model; STO; browser