Вивчення рекламної діяльності як актуальний напрямок університетської освіти майбутніх журналістів: методичні аспекти - Хавкіна, Л.М. (Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна, 2007)
Статья посвящена методическим аспектам преподавания студентам-журналистам рекламной деятельности как весомого компонента и фактора формирования современного коммуникативного пространства. The article is devoted to methodical aspects of teaching to students-journalists of advertisement as a important components and factors of formation of modern communicative space.
Keywords: вивчення рекламної діяльності; журналістська освіта; Харкiвський унiверситет