Конференция, посвященная 170-летию Центральной научной библиотеки Харьковского университета : [фото] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 1975)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; 170-летие Центральной научной библиотеки Харьковского университета; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету