Впровадження smart-технологій у проєкті готелю 4 зірки на 75 місць сімейного призначення з рестораном у місті Київ - Воронюк, Ілля Ігорович; Voronuk, I. I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Проведено дослідження ринку смарт-технологій для подальшого впровадження в проєктований готель сімейного типу та визначено їх конкурентні переваги. Проаналізовані інноваційні рішення, які допомагають залучити потенційних споживачів на ринку готельних послуг та удосконалити роботу персоналу готелю. Складено план з впровадження інноваційних смарт-технологій та сформовано ексклюзивні послуги готелю, сукупність яких забезпечить підвищення рівня конкурентоспроможності, що доводить доцільність та економічну ефективність впровадження інновацій.

Market research on smart technologies was conducted to further implement them in the designed family-type hotel and identify their competitive advantages. Innovative solutions were analyzed to attract potential consumers in the hotel services market and improve the hotel staff's work. A plan for implementing innovative smart technologies was developed, and exclusive hotel services were formed, the combination of which will enhance competitiveness, demonstrating the feasibility and economic effectiveness of innovation implementation.
Implementation of smart technologies in a 4-star family hotel project with 75 rooms and a restaurant in Kyiv
Керівник: Терешкін Олег Георгійович, доктор технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; інновації; готельно-ресторанний бізнес; інноваційні технології; смарт-технологій в готельній індустрії; інноваційні засоби; інноваційні послуги; маркетинг; готельні послуги; ресторанні послуги; імідж; клієнтоорієнтованість; організаційно-економічна ефективність