Протокол двадцать второго заседания предварительного комитета по устройству XII археологического съезда в Харькове, 30-го марта 1902 года - Халанский, Михаил Георгиевич; Халанський, Михайло Георгійович (Харьков : В Университетской типографии, 1903)
У випуску окрім протоколу засідання комітету вміщено Додаток : доклад М. Г. Халанського «Экскурсы в область древних рукописей и старопечат. изданий», що складається з 4 повідомлень.
Протокол двадцять другого засідання попереднього комітету з влаштування XII археологічного з'їзду в Харкові, 30 березня 1902 року
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Archaeology subjects::Archaeology; XII археологический съезд в Харькове; Харьковский университет; XII археологічний з'їзд у Харкові (1902); Харківський університет; «Наказ Государей Иоанна и Петра Алексеевичей Сокольскому воеводе Алексею»; малороссийские пчеловодные обряды и заговоры (по рукоп. XIX в.); Московский летописец XVII в.; сказания о первых русских князьях; история русского эпоса; происхождение и состав Иоакимовской летописи; «Наказ Государів Іоанна та Петра Олексійовичів Сокольському воєводі Олексію»; малоросійські бджолярські обряди та змови (за рукоп. XIX ст.); Московський літописець XVII ст.; оповіді про перших руських князів; історія російського епосу; походження та склад Іоакимівського літопису