Принципи, форми та методи економічної інтеграції країн Латинської Америки - Свіржевська, А. І. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
У роботі розглянуто принципи, форми та методи економічної інтеграції країн Латинської Америки. Проаналізовано основні інтеграційні об’єднання регіону, зокрема ЛАІ, МЕРКОСУР та УНАСУР, а також їх роль у розвитку внутрішньорегіональної торгівлі та економічного співробітництва. Визначено значення інтеграційних процесів для економічного зростання країн регіону та їх позиціонування у світовій економіці.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; економічна інтеграція; Латинська Америка; МЕРКОСУР (економічний союз держав у Південній Америці); УНАСУР (Союз південноамериканських націй); регіональні об’єднання