Формування організаційної культури підприємства - Коваленко, Ірина Павлівна; Kovalenko, Iryna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Магістерська робота присвячена дослідженню формування організаційної культури на підприємстві. У першому розділі розглянуто теоретичні засади організаційної культури, її сутність, рівні та роль у розвитку підприємства. Другий розділ містить аналіз сучасного стану організаційної культури на прикладі ТОВ «Агрофірма Лан», характеристику економічної діяльності, кадрового забезпечення та діагностику організаційної культури. У третьому розділі запропоновано напрями вдосконалення організаційної культури підприємства, зокрема стратегічні підходи до управління, роль лідерства та вплив на умови гідної праці, а також особливості функціонування служби охорони праці в агропромисловому комплексі. У висновках узагальнено результати дослідження та окреслено перспективи розвитку організаційної культури на підприємстві.
Formation of the organizational culture of the enterprise
Науковий керівник роботи: Покотило Тетяна Василівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; агропромисловий комплекс; лідерство; охорона праці; організаційна культура