Особливості житлового будівництва в Україні (економіко-географічний аспект) - Ключко, Л.В.; Лур’є, А.Й. (My University, 2012)
У статті розглянуто економіко-географічні особливості житлового будівництва в Україні. Досліджено динаміку інвестицій, питомої ваги інвестицій та індексів інвестицій у житлове будівництво, введення в експлуатацію житла, індексів введення в експлуатацію житла, індексів обсягу виконаних будівельних робіт тощо. Розкрито територіальні особливості показників житлового будівництва та інвестування цієї галузі. Визначено основні регіони України з найбільшими показниками розвитку житлового будівництва та регіони-аутсайдери.
Keywords: житлове будівництво; інвестиції у житлове будівництво; індекси інвестицій у житлове будівництво; введення в експлуатацію житла; індекси введення в експлуатацію житла