Особливості актуалізації ролей суб'єкта в комунікативній ситуації "Бесіда друзів" (на матеріалі англомовних ігрових кінотворів) - Мусаєва, Росала Шахін кизи (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2020)
Дисертацію присвячено аналізу ролей, актуалізованих англомовним суб'єктом дискурсу дружби, та досліджених у взаємозв'язку із характеристиками комунікативної ситуації "Бесіда друзів"
Keywords: англійська мова; висловлення; дискурс; когнітивні моделі; комунікативна ситуація "Бесіда друзів"; комунікативні параметри; мовні засоби; функціональні характеристики